Ενημέρωση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση σε Ημερίδα:

«Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

 

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 11.00, οι «Πολίτες του Κόσμου» συναντιούνται στο Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης" του ΟΠΑΝ.ΔΑ (Πνευματικό Κέντρο - Ακαδημίας 50). 

  • Οι εκπαιδεύσεις γηγενών και μεταναστών στο πολυπολιτισμικό ραδιόφωνο
  • Οι καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στον «105,5 Στο Κόκκινο»
  • Ο πολύγλωσσος -διαδραστικός και έντυπος- Οδηγός για μετανάστες/στριες 
  • Το ντοκυμαντέρ «Δημιουργία Πολυπολιτισμικού Ραδιοφώνου»

παρουσιάζονται σε μια Ημερίδα Απολογισμού της διαπολιτισμικής ραδιοφωνικής εμπειρίας  με την συμμετοχή εκπαιδευομένων, εκπροσώπων μεταναστευτικών κοινοτήτων, ατόμων που συμμετείχαν στην ροή των εκπομπών, παραγωγών του «105,5 Στο Κόκκινο» και ακροατών.

Το διαπολιτισμικό ραδιοφωνικό πρόγραμμα «Πολίτες του Κόσμου», υλοποιείται από τον Ιανουάριο του 2015  από την  BEE GROUP,  την ΜΚΟ PRAKSIS και την Εκπαιδευτική Συμβουλευτική  ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με τον «105,5 Στο Κόκκινο», στο πλαίσιο του Έργου 1.4.β/13 «Ραδιοφωνικές εκπομπές για θέματα που αφορούν στους μετανάστες, αναπαραγωγή και ευρεία διανομή δομημένου εντύπου, ηχητικού και οπτικοακουστικού υλικού», και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Ελλάδα και το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

    *Για περισσότερες πληροφορίες: Ηλέκτρα Κουτσουμάνη, Γραφείο Τύπου MKO PRAKSIS, 210-5205200

Η BEE GROUP A.E., η ΜΚΟ PRAKSIS και η Εκπαιδευτική Συμβουλευτική ΔΗΜΗΤΡΑ, σας προσκαλούν σε Στοχευόμενη Συνάντηση (Focus Group) με στόχο την παρουσίαση του σχεδίου του «Πολυοδηγού για μετανάστες», που εντάσσεται στο πλαίσιο του Έργου ΕΤΕ 1.4.β/13, με τίτλο «Ραδιοφωνικές εκπομπές για θέματα που αφορούν στους μετανάστες, αναπαραγωγή και ευρεία διανομή δομημένου έντυπου, ηχητικού και οπτικοακουστικού υλικού».

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00, το εταιρικό σχήμα BEE GROUP-PRAKSIS – ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΣ, πραγματοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5FM» Ρress Βriefing στο πλαίσιο του προγράμματος «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τρίτη 7 Απριλίου Μάρτιου 2015 Press briefing - πρόγραμμα ραδιοφωνικών εκπομπών με τίτλο «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Σήμερα, λίγο μετά τις 19:00, η δεύτερη ραδιοφωνική εκπομπή του προγράμματος «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5FM!!

Η Συντονίστρια της Ιατρικής Υπηρεσίας της ΜΚΟ PRAKSIS, Νίκη Βουδούρη και ο Μahmoud Abdelrasoul, Ιατρός και Πρόεδρος της ALMASAR θα συζητήσουν για θέματα υγείας και πρόσβασης μεταναστών στις υπηρεσίες υγείας.

Από σήμερα Τρίτη 03/03/2015 και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 19:00 -19:30, συντονιζόμαστε στον ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5FM και συμμετέχουμε ενεργά στις ραδιοφωνικές εκπομπές διατυπώνοντας τις δικές μας απόψεις, απορίες και εμπειρίες!!!!