ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτκή Συμβουλευτική ΑΕ

DimitraΗ ΔΗΜΗΤΡΑ Εκπαιδευτική Συμβουλευτική ΑΕ ιδρύθηκε το 1988 στη Λάρισα με αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης.

Από το 1998 λειτουργεί ως πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, ενώ από το 2003 έως σήμερα κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη των ΚΕΚ εθνικής εμβέλειας σύμφωνα με την συνεχή αξιολόγηση του ΕΚΕΠΙΣ. Στεγάζεται σε ένα συνολικό χώρο έκτασης 3.100 τ.μ., διαθέτοντας σύγχρονες και νεόδμητες εγκαταστάσεις σε τέσσερα στρατηγικά σημεία του Ελλαδικού χώρου, στη Λάρισα όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας, στα Τρίκαλα, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Συνολικά η εταιρεία διαθέτει είκοσι τρεις πιστοποιημένες από το ΕΚΕΠΙΣ αίθουσες κατάρτισης και εργαστήρια πληροφορικής, συνολικής δυναμικότητας 534 ατόμων. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό.

Η πλειοψηφία των μόνιμων εργαζομένων, σε ποσοστό μεγαλύτερο από 70%, είναι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακές σπουδές. Ταυτόχρονα, διαθέτουν συσσωρευμένη εμπειρία στο συντονισμό και τη διαχείριση έργων, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό τους συμμετείχε σε όλες τις δράσεις που αναλήφθηκαν στα πλαίσια του Β’ - Γ’ Κ.Π.Σ. και πλέον του ΕΣΠΑ. Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών εκπαίδευσης και συμβουλευτικής, οι οποίες εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καλύπτουν τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Μέχρι έχει καταρτίσει περισσότερα από 13.000 άτομα σε όλη την Ελλάδα σε Επαγγέλματα Οικονομίας & Διοίκησης, Πληροφορικής, Τουριστικά & Παροχής υπηρεσιών, Πολιτισμού & Αθλητισμού, ΜΜΕ & Επικοινωνιών και μ’ αυτόν τον τρόπο έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 3.000.000 ανθρωποώρες κατάρτισης.

Συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση Προγραμμάτων και Κοινοτικών Πρωτοβουλιών, είτε ως συντονιστής, έχοντας την συνολική επίβλεψη και αξιολόγηση των έργων, είτε ως εταίρος, αναλαμβάνοντας μέρος του συνολικού προγράμματος. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 40 έργα Κοινοτικών Προγραμμάτων και Πρωτοβουλιών, αναλαμβάνοντας την υλοποίηση εκατοντάδων ενεργειών.

Η ΔΗΜΗΤΡΑ Ε.Σ. Α.Ε. τα τελευταία έτη έχει υλοποιήσει 12 προγράμματα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας, καθώς και 18 προγράμματα κατάρτισης τα οποία απευθύνονταν στην συγκεκριμένη ευάλωτη ομάδα στόχου του έργου. Μέσα από τις δράσεις αυτές ωφελήθηκαν πάνω από 550 καταρτιζόμενοι/ες. Η «ΔΗΜΗΤΡΑ Ε.Σ. ΑΕ πιστοποιήθηκε από τον φορέα TUV Hellas για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο εφαρμόζει σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 9001:2008. Η πιστοποίηση καλύπτει τόσο την έδρα στη Λάρισα, όσο και τα Παραρτήματα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας αφορά τις κύριες δραστηριότητες του οργανισμού και συγκεκριμένα την παροχή Εκπαιδευτικών Υπηρεσιών και Διοργάνωση Σεμιναρίων, την παροχή Υπηρεσιών Συμβουλευτικής – Καθοδήγησης για το Σχεδιασμό Καριέρας και την Προώθηση στην Απασχόληση και τον Συντονισμό και Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αθήνα
Διεύθυνση: Φερρών 16, 10434
Παλαιολόγου 19, 41223 Λάρισα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: 210 8838540
Φαξ: 210 8838544

Θεσσαλονίκη
Διεύθυνση: Κωλέττη 24, 54627
Τηλέφωνο: 2310 547180
Fax: 2310 556675